Jasno
16°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Pozabíjam vás, vyhrážal sa Milan (51) v banke
Zdielať na

Pozabíjam vás, vyhrážal sa Milan (51) v banke

BRATISLAVA / Desiatky policajtov, bezpečnostná služba a záchranári. Takto vyzerala streda pred jednou z bánk na Krížnej ulici v Bratislave. Rozruch spôsobil muž, ktorý sa údajne vyhrážal zamestnancom banky, že ich zabije.

Putá dostal kvôli sťažnosti

V pobočke ČSOB banky spustil niekto zo zamestnancov alarm. Na základe tohto signálu do banky okamžite vyrazili policajti. Na mieste sa nachádzal 51-ročný Milan. Podľa našich informácii sa muž mal správať agresívne. Bol hlučný a nadával zamestnancom. Ten sa však bráni, že údajne nebol agresívny. Vraj vie prečo dostal putá.

"Ja viem prečo mi dali putá. Prišiel som do banky, kde ma pozvali na 12-tu a celú dobu ma brala kamera a asi za to, že som podal sťažnosť na riaditeľku banky," myslí si Milan.

Všetko popiera

Muža malo vytočiť to, že mu riaditeľka údajne nechcela svojím podpisom potvrdiť sťažnosť. Následne malo dôjsť k slovnej roztržke, kde sa Milan vraj vyhrážal, že ich pozabíja. Ten to však popiera.

"Bol som ochotný čakať aj policajtov. Neprišli, som povedal, že odchádzam preč," dodáva Milan. Keďže banku kvôli jeho správaniu zamkli a nemohol sa Milan dostať von jeho agresivita sa vystupňovala.

Agresívny aj na policajtov

"Po príchode pohotovostnej motorizovanej jednotky na miesto muža agresivita stúpla. Na policajtov mal fyzicky zaútočiť. Hliadka v zmysle zákona použila proti útočníkovi donucovacie prostriedky," informuje hovorkyňa policajného zboru Petra Hrášková.

Milana s povrchovými zraneniami po ošetrení previezli za doprovodu polície do nemocnice. Keďže bol agresívny aj na policajtov, hrozí mu obvinenie z útoku na verejného činiteľa.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy