Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Muž (38) sa vyhrážal dcére a žene, že ich zabije
Zdielať na

Muž (38) sa vyhrážal dcére a žene, že ich zabije

UBĽA / Manželke a dcére sa mal vyhrážať, že ich pozabíja a dom podpáli. A to vraj úplne bezdôvodne. Po tomto 38-ročný muž z Uble skončil v policajnej cele. Jeho suseda ho ale bráni.

Záchvat zúrivosti

Manželka mala svojmu mužovi priniesť večeru, on ju ale údajne odmietol jesť a mam jej povedať, že nech to všetko vyhodí psovi. Manželka mala teda na jeho príkaz jedlo vysypať do vedra a ich dcéra ho chcela vyniesť von. Na to mal muž dostať záchvat zúrivosti.

"Obvinený muž sa mal údajne manželke a dcére bezdôvodne vyhrážať, že ich pozabíja a podpáli ich rodinný dom," uviedla hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová. "On je dobrý človek, len proste robí alkohol všetko," myslí si suseda.

Muž (38) môže dostať tri roky

Ženy sa báli o život. Okamžite preto zavolali políciu. "Čo už bolo, ale nebudem sa k tomu vyjadrovať," hovorí údajná obeť vyhrážania. 38-ročný muž skončil v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ ho už obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania. A keďže sa muž mal vyhrážať manželke a dcére, teda blízkym osobám, za mrežami môže skončiť až na tri roky.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy