Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž so ženou prepadli SBS-kára, ukradli 360 000 €
Zdielať na

Muž so ženou prepadli SBS-kára, ukradli 360 000 €

NITRA / Muž a žena údajne v Nitre pred nákupným centrom prepadli zamestnanca bezpečnostnej služby. Vzali mu kufrík plný peňazí - malo ísť o 360 tisíc eur. Dvojica na SBS-kára vytiahla paralyzér. Polícia už vraj chytila páchateľa, no chýba spoluvinníčka aj kufrík.

Policajné hliadky boli na mieste okamžite

Zamestnanec bezpečnostnej služby mal niesť tržbu. S paralyzérom ho lupiči zasiahli a on sa údajne zrútil na zem. Toto muž so ženou využili, zobrali kufor s peniazmi a zmizli preč.

Podľa našich zatiaľ nepotvrdených informácií v kufríku sa mala nachádzať horibilná suma. Údajne išlo o 360 000 eur. Policajné hliadky boli na mieste prepadu za pár minút.

O niekoľko metrov ďalej zadržali podozrivého muža. Údajne vo chvíli, keď sadal práve do auta. Okamžite skončil s putami na rukách. 

Vyšetrovatelia mužovo auto prehľadali. Vo vnútri našli strieborný kufrík, v ktorom boli údajne rôzne parochne a náradie. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie k prípade nie je možné poskytnúť bližšie informácie," povedala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Muža chytili, po žene naďalej pátrajú

Podozrivého muža policajti vypočúvali. Pátrajú aj po žene. Či má zadržaný muž skutočne niečo spoločné s lúpežou bude  zrejme jasné v najbližších hodinách. "Vyšetrovateľka už v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin lúpeže," doplnila Čuháková.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy