Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
V tomto dome ubil lupič starenku (†90) na smrť
Zdielať na

V tomto dome ubil lupič starenku (†90) na smrť

KAPUŠIANSKE KĽAČANY / Okradol ju, dobil na smrť a ešte aj brutálne znásilnil. K takému ohavnému činu malo dôjsť ešte v utorok v obci Kapušianske Kľačany. 90-ročnú starenku prepadol lupič v noci v jej vlastnom dome. Na mieste boli niekoľko hodín vyšetrovatelia, ktorí zaisťovali všetky stopy. Krátko po čine sa však páchateľa údajne podarilo vypátrať a už vraj sedí v cele policajného zaistenia.

Starenku našli v kaluži krvi

Tridsaťročný muž z obce Boťany mal podľa našich informácií starenku najprv surovo dobiť a potom ešte aj brutálne znásilniť. Podľa našich zistení páchateľa vypátrali policajti v rekordne krátkom čase. Podľa všetkého ho prezradila práčka, ktorú ukradol z domu nebohej a odniesol si ju domov.

Starenku našlo ešte v utorok krátko pred obedom dievča, ktoré ju pravidelne navštevovalo. Údajne zbitá ležala na zemi a takmer celé telo mala skrvavené. Do príchodu záchranárov vraj ešte komunikovala.

Mali ju aj surovo znásilniť

"V utorok bola do michalovskej nemocnice prijatá pacientka s ťažkými poraneniami. Napriek úsiliu lekárov sa ju nepodarilo oživiť a na následky týchto poranení zomrela," hovorí hovorkyňa Svet zdravia a.s. Zuzana Gajdošíková. Násilník sa podľa našich zistení ku všetkému priznal a vraj už sedí v cele policajného zaistenia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy