Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Trojica mladých ľudí si to rovno z krčmy namierila do auta
Zdielať na

Trojica mladých ľudí si to rovno z krčmy namierila do auta

KAMENICA NAD CIROCHOU / Najprv sme pili v krčme a potom sme nasadli do auta. Takto nám opísala spolujazdkyňa posledné minúty pred desivou nehodou v Kamenici nad Cirochou. Po pár metroch nasledoval silný náraz. Z auta zostal vrak, vodič si zlomil panvu, mal otvorené rany na hlave a spolujazdec zlomené obe ruky.

Žena neustále plakala

Svedkovia vravia, že nikto z posádky auta nebol triezvy. Vraj mali pred nehodou popíjať v miestnej krčme. Odtiaľ prešli len pár metrov a vrazili do kovového zábradlia.

"Ja pôjdem sama," hovorí žena, ktorá sa nachádzala v havarovanom aute. Toto bola prvá reakcia šokovanej ženy po nehode. Neustále plakala a vraj si nič nepamätá. Stále však opakovala, že chce ísť do sanitky za svojim priateľom.

"Vodič s autom čelne narazil do betónového múrika aj do kovového zábradlia mosta," informuje hovorkyňa policajnéhe zboru Jana Migaľová. Zo staršieho auta zostal iba vrak, vodič v ňom zostal uväznený. Vyslobodiť ho nedokázali ani záchranári.

Nafúkala 2 promile

"Najťažšie sa zranil vodič, ktorého museli z vraku vyslobodzovať záchranári aj s hasičmi. Mal otvorené rany na hlave a pravdepodobne zlomenú panvu," tvrdí hovorkyňa záchrannej skupiny Alena Lacyková-Kŕčová.

"Na mieste nehody sa nachádzali tri osoby, z toho jedna bola v aute zakliesnená. Na jej vyslobodenie sme použili hydraulické zariadenia," hovorí veliteľ zásahu Jozef Vitek. Žena otvorene pred policajtmi priznala, že v krčme toho dosť popili. Namerali jej dve promile, vodič a spolujazdec sa dychovej skúške neboli schopní podrobiť.

Trojicu sa vážnymi zraneniami záchranári previezli do nemocnice. Humenský vyšetrovateľ už obvinil 34-ročného muža z Kamenice z prečinu ublíženia na zdraví.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy