Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Na železničnej stanici Vajnory sa strieľalo!
Zdielať na

Na železničnej stanici Vajnory sa strieľalo!

BRATISLAVA / Polícia krátko po desiatej hodine dostala oznámenie o streľbe na Príjazdnej ulici pred železničnou stanicou Bratislava - Vajnory. Pravdivosť oznámenia potvrdila vyslaná hliadka polície.

Zranený muž skončil v nemocnici

Podľa doterajších zistení boli na mieste činu dvaja páchatelia, z ktorých mal jeden z dosiaľ nezistených príčin vystreliť zo zbrane na 40-ročného muža z okresu Šaľa a 33-ročnú ženu z okresu Šaľa mal jeden z páchateľov škrtiť.

Poškodený muž utrpel strelné poranenie ľavého predlaktia a bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc, napadnutú ženu ošetrili záchranári na mieste.

Páchatelia boli zrejme dvaja

Podľa súčasných zistení páchatelia prišli na miesto činu na vozidle Mitsubishi Pajero s bratislavskou poznávacou značkou, z miesta činu mali ujsť pravdepodobne smerom k Vajnorským jazerám. Ďalšie okolnosti spáchania skutku a pohnútky konania páchateľov sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Polícia v tejto súvislosti žiada prípadných svedkov, aby sa prihlásili na polícii a svojimi výpoveďami prispeli k objasneniu tohto činu. Akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Na mieste je štáb Krimi, zisťujeme podrobnosti. 

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy