Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Opitý Jozef sa vyhrážal policajtom. Skončil na psychiatrii
Zdielať na

Opitý Jozef sa vyhrážal policajtom. Skončil na psychiatrii

DLHÉ NAD CIROCHOU / Včera sa v Dlhom nad Cirochou odohrala dráma. Ozbrojený muž sa najprv vyhrážal, že si niečo urobí a podpáli dom. Potom sa v ňom zamkol a nechcel nikomu otvoriť. Vo vnútri bola aj jeho mama, starenka v pokročilom veku. Nikto nevedel, čo sa tam deje a prečo Jozef neotvára.

Jozef včera niekoľkokrát telefonoval na políciu a vyhrážal sa, že podpáli dom. V ňom napokon policajti museli zasahovať. Muž sa však v dome zamkol a odmietal otvoriť. Nikto netušil, čo sa vnútri odohráva.

Sninskí policajti muža niekoľkokrát vyzvali, aby im otvoril. Keďže sa celý deň vyhrážal, obávali sa najmä o jeho matku, ktorá s ním zostala zamknutá v dome. Navyše, muž bol ozbrojený. Informuje hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová: "Muž mal pri sebe teleskopický obušok, vreckový nožík a putá. Bol agresívny a pod vplyvom alkoholu."

Vybral si ozaj zlé číslo...

Starenka vraví, že jej syn má jedného veľkého nepriateľa a tým je pohárik. Aj včera vraj od rána popíjal. Popritom stále niekam volal. Staršia pani vôbec netušila, čo syn vystrája. "Muž počas dnešného dňa dvakrát volal na políciu a vyhrážal sa," vraví prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Agresívneho muža sa nakoniec sninským policajtom podarilo spacifikovať. Poriadne podguráženého pacienta  záchranári previezli do Psychiatrickej nemocnice v Michalovciach.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Agresívny_muž_policajti_sanitka

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy