Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Žiarlivý Lukáš (22). Expriateľke sa vyhrážal znetvorením a zabitím
Zdielať na

Žiarlivý Lukáš (22). Expriateľke sa vyhrážal znetvorením a zabitím

ZÁVADKA / Svojej priateľke sa vyhrážal, že jej tvár poleje kyselinou, a že ju zabije! A to všetko preto, že 22-ročný Lukáš zo Závadky je vraj chorobne žiarlivý. Svojej expriateľke kontroloval, s kým telefonuje a esemeskuje. Problémy vo vzťahu vyvrcholil tak, že ju mal dokonca fyzicky napadnúť!

Údajne dlhotrvajúce problémy vo vzťahu sa mali vyostriť už počas telefonického rozhovoru. O žiadnu priateľskú debatu rozhodne nešlo. Lukáš sa mal Viktórii vyhrážať, že jej fyzicky ublíži. "Bola v tom žiarlivosť. On nedokázal zniesť, že sa s ním rozíde a že bude s niekým iným," hovorí sestra napadnutej Viktórie a pokračuje "Oni sa stále bili a napádali!"

Vystrájal, išlo ho rozhodiť od jedu...

"Obvinený sa mal svojej priateľke vyhrážať, že jej rozbije hlavu, že jej rozkope  kolená a kyselinou poleje tvár. A tiež, že ju zabije," konštatuje Daniel Džobaník, hovorca KR PZ v Prešove. O tom, čo sa stalo, Viktória hovoriť nechcela. Spolu so sestrou si ju mal Lukáš počkať v meste. Vraj chcel, aby mu dala mobil, nech vie, s kým si telefonuje a esemeskuje. Keď žena odmietla, v zlosti mal na nej roztrhať tričko a retiazku a spôsobiť jej zranenia na hrudi. "Keď sa to stalo, ja som radšej utiekla ďalej.  Bála som sa, že aj mne ublíži. Keď je v takom stave,  tak mláti všetko naokolo," hovorí so strachom sestra Viktórie.

Vychladol až v policajnej cele

Lukáš zobral žene kabelku a ušiel. Policajti ho chytili o pár minút. Skončil v cele policajného zaistenia. "On je dobrý chlapec, ale keď mu prepne, dostane sa do amoku a rozbíja všetko, čo mu príde pod ruky," dodáva sestra napadnutej.  "To je nedorozumenie, samozrejme. Už sme si to vysvetlili, už je to v pohode! Už nie je nič medzi nami zlé," tvrdí s pokorou Lukáš.

Hrozia mu 2 roky basy

22-ročný mladík tvrdí, že s bývalou priateľkou si už problémy medzi sebou vyriešili. Napriek tomu mu ale hrozí až dvojročné väzenie. Humenský vyšetrovateľ ho totiž obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s trestným činom krádeže.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy