Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Žiarlivec zamuroval nevernú ženu pod vaňu!
Zdielať na

Žiarlivec zamuroval nevernú ženu pod vaňu!

Obzvlášť brutálnu vraždu spáchal muž v Českom Liberci. Podľa denníka Blesk nielenže svoju manželku zabil, ale jej telo ukryl priamo v byte, v ktorom žil. Prekážkou pre neho nebolo ani to, že tam s ním bývali aj ich spoločné maloleté deti.

Príšerný pohľad sa naskytol policajtom v kúpeľni jedného z bytov v Liberci. Pod vaňou našli telo ženy v značnom štádiu rozkladu.

K objaveniu mŕtvoly ich nasmerovali susedia, ktorí sa začali sťažovať na neznesiteľný zápach. Ten spôsobili telesné tekutiny presakujúce zo stropu kúpeľne.

Policajti vyšetrovaním zistili, že ide o pozostatky 23-ročnej ženy, ktorú susedia videli naposledy pred mesiacom. Ako podozrivého z vraždy zadržali  jej manžela. 57- ročný muž telo obete položil pod vaňu v kúpeľni a následne ju zamuroval. Ich dve deti sa tam pritom chodili každý deň umývať.

Spúšťačom  hrozného činu je podľa denníku Blesk nevera. Obeť údajne mala milostný vzťah z takmer 70 ročným otcom susedy.

Príčinu smrti určí súdna pitva. „Policajti obvinili  manžela ženy z vraždy a okamžite ho vzali do väzby. Hrozí mu až 18 rokov väzenia,“ povedala hovorkyňa Policajného zboru v Liberci  Vlasta Suchánková.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy