Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Žiadala Kolesárová o ochranu? Vraj nie...
Zdielať na

Žiadala Kolesárová o ochranu? Vraj nie...

BRATISLAVA / V prípade dobodanej právničky Ľubice Kolesárovej sa vynárajú ďalšie informácie. Zdroj, ktorý nechce byť menovaný, nás upozornil na to, že mladá žena v minulosti žiadala políciu o ochranu.

Žiadala či nežiadala?

Právnička sa údajne chcela zapojiť do programu na ochranu svedkov, pretože svedčila v háklivých kauzách. Jej obchodný spoločník mal napríklad spory s nedávno zatknutými ruskými podnikateľmi Salmanovcami. Tvrdil, že ho podvodom pripravili o podiel v kozmetickej firme.

Podľa nášho zdroja sa však Kolesárová napokon do programu na ochranu svedkov nedostala. O tom, kto a za akých okolností ochranu dostane, rozhoduje špeciálna komisia napríklad na podnet prokurátora či vyšetrovateľa. Prezident policajného zboru Tibor Gašpar však tvrdí, že Ľubica Kolesárová o to nikdy nežiadala.

Svedectvo mohlo byť motívom

"Pani K. nikdy nepožiadala o ochranu v zmysle ochrany svedkov. Takže musím potvrdiť, že informácia je nepravdivá a komisia sa touto žiadosťou nikdy nezaoberala," povedal prezident policajného zboru Tibor Gašpar. Polícia zatiaľ prípad vyšetruje ako zabitie. Kolesárovej svedectvo v háklivých kauzách považuje tiež za jeden z možných motívov útoku.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy