Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Právnička Kolesárová (†35) neprežila útok na ulici!
Zdielať na

Právnička Kolesárová (†35) neprežila útok na ulici!

BRATISLAVA / V bratislavskej Karlovej Vsi v nedeľu v neskorých večerných hodinách dobodali 35-ročnú ženu. Útočník ženu dopichal na parkovisku na sídliskovej terase v tesnej blízkosti obchodov a bytoviek.

Brutálny útok na ulici

Právničku Ľubicu Kolesárovú brutálne napadli a nožom dobodali len pár metrov od miesta bydliska a v susedstve advokátskej kancelárie, ktorú zakladal jej dnes už nebohý manžel, renomovaný právnik Juraj Kolesár.

V kaluži krvi ju na ulici našiel okoloidúci a volal záchranku. Právničku odviezli v kritickom stave do nemocnice, lekári celú noc bojovali o jej život. Predpoludním však hovorkyňa fakultnej nemocnice Petra Stano Maťašovská potvrdila, že 35-ročná žena napokon podľahla početným bodným poraneniam, ktoré zasiahli jej životne dôležité orgány aj cievny systém.

Pestrá klientela

Polícia motív surového útoku nekomentuje a nevyjadruje sa ani k informáciám, že na mieste zaistila vražednú zbraň, nôž. Zatiaľ prípad vyšetruje ako ublíženie na zdraví, kde sa sadzba pre páchateľa od 4 - 10 rokov. Vyšetrovanie by malo ukázať aj to, či bola zabitá pre jej prácu.

Ľubica Kolesárová mala pestrú klientelu. V minulosti na súde zastupovala známeho veľkopodnikateľa Mikuláša Varehu, ktorý čelí obžalobe z miliónových daňových únikov a ktorého médiá označovali za kráľa Zemplína. Neskôr sa z prípadu stiahla. Pred dvomi rokmi si jej manžel Juraj siahol na život. Po jej tragickej a násilnej smrti ostal opustený len 5-ročný synček.

Manžela zabil alkohol

Som alkoholik a snažím sa vyliečiť. To boli posledné slová bratislavského experta na trestné právo Juraja Kolesára, ktorý spáchal v roku 2011 samovraždu vo svojom byte. Jeho manželka mu vtedy už nedokázala pomôcť.

Advokát zanechal list na rozlúčku, aj rukou napísaný závet. Juraj Kolesár, bol prominentný advokát, ktorý zastupoval svojich klientov aj v mediálne známych kauzách. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy