Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prostitútku (37) zo Šurian už v Seredi nechcú!
Zdielať na

Prostitútku (37) zo Šurian už v Seredi nechcú!

SEREĎ / Stačí neposlúchnuť úradné rozhodnutie a môžete sa stať nežiadúcou osobou. Dokazuje to aj nasledujúci príbeh. Prostitútka z juhu Slovenska dostala zákaz vstupu do Serede.

Nerešpektovala rozhodnutie súdu

Jana (37) poskytovala v Seredi sexuálne služby. Súd rozhodol, že sa v meste nesmie zdržiavať. Keďže Jana opätovne nerešpektovala rozhodnutie súdu, polícia ju poslala za mreže.

"Rozhodnutie Okresného súdu bolo vydané na základe zistenia, že obvinená nemá v meste Sereď prechodné bydlisko ani príbuzných, s prihliadnutím na účel, pre ktorý sa v meste zdržiavala," povedala hovorkyňa Krajského súdu v Trnave Barbora Hergottová.

Vraj potrebovala peniaze

Jana už dlhšiu dobu v meste poskytovala sexuálne služby na pre túto formu ukojenia zákazníkov obľúbenom mieste. Na Bratislavskej ulici v Seredi nie je problém stretnúť v ktorúkoľvek hodinu ženy poskytujúce toto remeslo. Väčšina z nich je drogovo závislá. "Policajti aj v tomto prípade ženu obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia," potvrdil trnavský hovorca Michal Hanus.

1. marca súd rozhodol, že sa Jana nesmie zdržiavať v Seredi. Napriek tomu 5. apríla opäť pricestovala do mesta autobusom. Popoludní ju spozorovala policajná hliadka, ktorá ju predviedla na útvar polície a upozornili ju, že ešte raz a pôjde sedieť.

Jana sa 11. apríla opäť vrátila do Serede. Hliadka ju spozorovala na Niklovej ulici, kde sa snažila prebývať v jednej z chatrčí. Policajtom povedala, že jej došli peniaze a tak si prišla opäť privyrobiť. "Na základe rozhodnutia súdu v Galante policajná hliadka zo Serede eskortovala Janu do výkonu trestu odňatia slobody," doplnil Hanus.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy