Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Róbert viezol do osady stojan. Spieval a takto sa vyhováral
Zdielať na

Róbert viezol do osady stojan. Spieval a takto sa vyhováral

SPIŠSKÁ BELÁ / Mestskí policajti zo Spišskej Belej opäť riešili kuriózny prípad. Riadne opitý muž si na ulici naložil na fúrik stojan na bicykle a chcel si ho odniesť do osady. Keď ho policajti zastavili, dočkali sa spevu aj výhovoriek. Vo svojom divadle pokračoval zlodej aj neskôr.

Kamionista videl Róberta kradnúť

Veselá nálada Róberta postupne opúšťala. Belanskí mestskí policajti ho totiž prichytili, ako s fúrikom kráčal po hlavnej ceste v Spišskej Belej. Na tom by nič nebolo, keby nemal naložený aj stojan na bicykle.

Ale tvrdil, že stojan neukradol. "To som neukradol. To sme si odniesli z domu," povedal Róbert. Stojan nielenže nie je kradnutý, ale dokonca ani neexistuje.

"Tvrdil nám, že stojan dostal od zástupcu primátora, ktorý mu ho dal osobne," hovorí náčelník Mestskej polície v Spišskej Belej Ján Majerčák. Z krádeže ho jasne usvedčil kamionista, ktorý všetko videl a potvrdil, že Róbert bol sám.

Nafúkal vyše dve promile...

Róberta čakala ďalšia nepríjemnosť - fúkanie do prístroja. Prvý pokus nevyšiel. Nasledovala krátka prestávka a druhý pokus. Vyše dve promile urobili svoje aj počas nakrúcania. Perličkou na záver je, že Róbert nemá a ani nikdy nikdy nemal vydaný občiansky preukaz. Je otcom ôsmich detí, ale trest ho aj tak neminie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy