Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Otec (55) zabil syna (†25). Dôvod - prehra futbalovej reprezentácie
Zdielať na

Otec (55) zabil syna (†25). Dôvod - prehra futbalovej reprezentácie

POĽSKO / Futbalové zápasy na najvyššej úrovni prinášajú emócie nielen na trávnikoch, ale hádam ešte väčšie na tribúnach a pri televíznych obrazovkách. Tie, ktoré ale ovládli jedného poľského fanúšika, vyústili do mimoriadne tragického konca.

V obci Kurów na juhu Poľska totiž zabil 55-ročný otec svojho 25-ročného syna. Pohádali sa minulý piatok po kvalifikačnej prehre poľskej futbalovej reprezentácie s Ukrajinou o postup na MS 2014 v Brazílii.

Nožom ho bodol do krku

Andrzej Š., ktorý pracoval dlhodobo v zahraničí, prišiel domov na dovolenku. V piatok spolu s otcom pozerali varšavský zápas Poliakov proti Ukrajine, ktorý domáci prehrali 1:3. "Otec, ktorý zrejme zapíjal smútok z prehry, mal úplne odlišný názor na priebeh duelu, než jeho syn. Po ostrej hádke stratil nervy a nečakane bodol syna do krku. Ten na mieste zomrel," uviedol Dariusz Lenard z prokuratúry v Pulawoch, ktorá prípad vyšetruje.

Otec po zabití syna, ktorý bol vojakom z povolania, z miesta činu ušiel, ale polícia ho zadržala. Aj keď bol doteraz netrestaný, hrozí mu doživotné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Fanúšikovia_Poľsko_futbal

isifa.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy