Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vodiča (17) dohnali policajti. Tak sa zamkol v aute
Zdielať na

Vodiča (17) dohnali policajti. Tak sa zamkol v aute

HLBOKÉ / V obci Hlboké neďaleko Senice sa vo štvrtok večer ozývali výstrely! Tie smerovali z policajného auta na vozidlo, za volantom ktorého sedel len 17-ročný mladík. Chlapec si zrejme neuvedomil, že pri naháňačke ho môžu aj smrteľne zraniť....

Miesto brzdy dupol na plyn

Policajti sa chystali len na tradičnú policajnú kontrolu, no keď chceli zastaviť aj vodiča starej Škody Favorit, nepodarilo sa im to. Za volantom totiž sedel len 17-ročný mladík, ktorý si zrejme uvedomil, že môže mať poriadne problémy. No narobil si ešte väčšie...

Dupol totiž na plyn a začala sa naháňačka cez celú dedinu. Rútiacemu sa autu sa museli uhýbať autá a dokonca pred ním museli uskakovať aj chodci, aby ich nezrazil. Napriek policajným výzvam sa však zastaviť nechystal.

Zamkli sa v aute

Policajti teda vytiahli zbrane a začali strieľať. Najskôr len výstražné výstrely do vzduchu, no vodič nereagoval, tak vystrelili aj na unikajúce auto. S tým sa napokon trojčlenná posádka ocitla v poli, kde zapadli.

Tým sa to však neskončilo! Posádka sa v aute zamkla a odmietala vyjsť. Policajti ich odtiaľ dostali až po tom, ako na aute rozbili sklo a museli ich vyťahovať von. Vodič mal negatívny výsledok dychovej skúšky. Napriek tomu bude mať ešte s policajtmi čo to do činenia, pretože to teraz vyšetrujú ako priestupok.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy