Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hrozný objav! V čističke v Polomke našli ľudský plod
Zdielať na

Hrozný objav! V čističke v Polomke našli ľudský plod

POLOMKA / Na takýto otrasný pohľad sa nezabúda! Technici našli v čističke v Polomke ľudský plod! Podľa lekárov si neznáma žena doma sama prerušila tehotenstvo a nenarodené dieťatko jednoducho spláchla. Ak ju vypátrajú, za mrežami by si mohla posedieť 5 rokov....

4-mesačný plod

V zbernom systéme našli pracovníci asi 4-mesačný plod. Všimli si ho ihneď a ich hrozné tušenie potvrdil aj súdny lekár. Urobil na mieste obhliadku a potvrdil, že ide o ľudský plod. Podľa našich informácií mal viac ako 12 centimetrov.

Čistička je pritom bežne zatvorená, nikto nepovolaný sa tam nedostane. Ľudia si teda myslia, že sa tam plod dostal pravdepodobne kanalizáciou. A zachytil sa v zbernej sústave.

Prezradiť ju môžu komplikácie

Podľa prvotných zistení je nález výsledkom podomácky urobeného prerušenia tehotenstva. Žena, ktorá sa ho dopustila, sa dieťaťa zrejme chcela bez svedkov zbaviť a tak skončilo v obecnej kanalizácii. Odtiaľ sa potrubím dostalo až do čističky. Po žene polícia pátra. Prezradiť by ju mohli možné zdravotné komplikácie.

Obyvatelia obce sú zhrození, na podobný prípad si nespomínajú. Za tento čin hrozí až 5-ročné väzenie. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu nedovoleného prerušenia tehotenstva, plod bol odvezený na súdnu pitvu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy