Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
V bytovke v Uliči vybuchol plyn! Vnútri boli ženy aj dieťa
Zdielať na

V bytovke v Uliči vybuchol plyn! Vnútri boli ženy aj dieťa

ULIČ / V stredu podvečer vybuchla v obci Ulič bytovka. Podľa prvých informácii tam v jednom z bytov explodovala plynová bomba. Výbuch vyrazil všetky okná, ľudí z paneláku museli evakuovať. 56-ročná žena si popálila tvár a ruky. Nebola to však jediná dramatická udalosť na severovýchode Slovenska....

V bytovke vybuchol plyn

Chvíle hrôzy a strachu prežívali obyvatelia Uliča. V jednej z bytoviek totiž vybuchol nahromadený plyn. "Tak sa nahromadilo za celý deň, syčalo. Hovorili, plynová bomba je vonku celá..." "Manželka len bola doma s deckom a vtedy to buchlo. Ona zobrala decko a utekali."

Tlak vyrazil okná a do tla vyhorel aj jeden z bytov. Šokovaní obyvatelia utekali s plačom von. O tom, že v jednom byte uniká plyn, nevedela ani 56-ročná žena, ktorá si práve pripravovala večeru. Plamene jej popálili tvár aj ruky. Príčinu policajti vyšetrujú.

Požiar tesne pri domoch

V Humennom zase vypukol obrovský požiar tesne pri rodinných domoch. "V poslednej chvíli prišli. To už boli pár metrov pred domami," popisujú ľudia. Hrozilo, že plamene preskočia aj na domy. "To sa nedalo hasiť. Dym ide na teba, nedalo sa tam pristúpiť," hovoria tí, ktorí sa sami pokúšali s plameňmi bojovať.

Silný vietor spôsobil, že oheň sa začal veľmi rýchlo šíriť - spálených bolo šesť hektárov trávy a suchých stromov. Aj dvadsiati hasiči mali čo robiť. Tunajší obyvatelia sú presvedčení, že požiar niekto úmyselne založil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy