Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Drzá zlodejka Zuzana (25) zaúčala mladú pomocníčku
Zdielať na

Drzá zlodejka Zuzana (25) zaúčala mladú pomocníčku

ČADCA / V rukách policajtov z Čadce skončili dve zlodejky. 25-ročná Zuzana mladšiu Luciu zaúčala zlodejskému remeslu. Obe boli také drzé, že kradnúť prišli pred jednou hodinou popoludní a neprekážali im ani kamery.

Dve zlodejky kradli ten najdrahší tovar. Kým jedna dávala pozor, druhá ukladala do tašky. "Dávali to surovo do tašky, ako teplé rožky," nahnevane hovorí zástupkyňa predajne Alena Miterová.

Nakradli kozmetiku za 900 eur!

Namiesto čerstvého pečiva však v obyčajnej igelitke skončili parfémy, makeupy, maskary a púdre. Všetko v hodnote takmer 900 eur! "Všimli sme si, že nám chýba tovar a hoci ten bol očípovaný, oni prešli cez brány a vôbec nepípali," čuduje sa Alena Miterová. Zuzana, ktorá kradla v decembri aj v Ružomberku svoju kamarátku zrejme zaúčala.  "Staršia z nich má 25, mladšia 19 rokov. V tejto oblasti sa staršia  orientuje veľmi dobre! Má pestrú minulosť a bola za takéto skutky už aj súdená," konštatuje riaditeľ Okresného oddelenia Policajného zboru v Čadci Rastislav Kaličák. Kozmetiku z regálu vyberala len falošná dlhovlasá blondína. Zuzana  dávala pozor na predavačky, no Lucii akoby ukazovala, čo sa ešte oplatí ukradnúť. Obidve zlodejky sú už obvinené z krádeže. "V prípade dokázania viny im hrozí trest až na 2 roky," hovorí Rastislav Kaličák.

Zlodejky tvrdili, že ich okradli...

 "Dúfam, že sa už nevrátia," povzdychne si zástupkyňa predajne Alena Miterová. Na to zrejme ani jedna z nich nebude mať odvahu. Z Čadce obe odišli vlakom, ukradnutú kozmetiku však stihli predať a policajtom vraj drzo tvrdili, že im ju ukradli. Vďaka týmto záberom obe zlodejky spoznali žilinskí železniční policajti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy