Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Pri Seredi spadol výletný vrtuľník! Jeden mŕtvy a 3 zranení
Zdielať na

Pri Seredi spadol výletný vrtuľník! Jeden mŕtvy a 3 zranení

SEREĎ / V nedeľu po 17-tej hodine spadol výletný vrtuľník pri Seredi. Stroj sa zrútil do rieky Váh. Jeden pasažier neprežil, troch previezli do nemocnice. Podľa našich informácií zomrel len 14-ročný chlapec. Údajne išlo o syna pilota.

Boli ste pri tom? Pošlite nám foto či video. Ďakujeme!

Pri Seredi, v dedine Šintava, v nedeľu spadol výletný vrtuľník. Podľa doterajších informácií je jeden človek mŕtvy. Nebohý je len 14-ročný chlapec a minimálne 3 ľudia zranení. Stroj spadol do plytčín Váhu. Tragédia sa stala približne o 17-tej hodine.

Vyťahujú stroj, aby zabránili havárii

"Jeden, ktorý bol vo vrtuľníku sa rozhodol ísť na kraj, no začal sa topiť, lebo nevládal. Pomáhal mu civil, našťastie, úspešne," povedala svedkyňa nehody. Všetci traja boli podchladení, dvoch prepravil vrtuľník a jedného previezli záchranári do trnavskej nemocnice.

Hasiči z viacerých hasičských staníc Trnavského kraja sa snažia dostať na breh Váhu pozostatky vrtuľníka. Galantský riaditeľ hasičov Zoltán Tánczos povedal, že im prácu komplikuje močiarovitý, ťažko dostupný terén. Vytiahnutím častí vrtuľníka chcú zabrániť ekologickej havárii. Hasiči majú na mieste aj vozidlo s vybavením na likvidáciu takýchto havárií.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.


SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy