Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
ANKETA. Aj takto sa vyhovárajú ožrani za volantom...
Zdielať na

ANKETA. Aj takto sa vyhovárajú ožrani za volantom...

SLOVENSKO / Vo štvrtok ráno v Košiciach havarovala zubárka, ktorá zdemolovala päť áut. Nafúkala síce 2 promile, ale tvrdila, že to má z ústnej vody. A podľa nej by mali mať vodiči zakázané použiť pred jazdou prípravok na svieži dych. Výhovorky opilcov sú niekedy naozaj originálne, pozrite sa...

Smiešne. Ale veľmi smutné...

Košická zubárka bola taká opitá, že so šoférovaním jej musela pomáhať malá dcéra. Tú po nehode našli policajti vystrašení na ulici za kontajnermi. Vyhovoriť sa však na ústnu vodu, to sa nevidí každý deň. VIAC TU.

Takýchto neuveriteľných a najmä menej zrozumiteľných výhovoriek je však veľa. Keby podnapitých vodičov nezastavil múrik, briežok alebo policajná hliadka, na ich tvorbe by sme sa nezabávali. Do smiechu by nám vlastne ani nemalo byť vôbec.

Tisícky hazardérov ročne

"Polícia v minulom roku zistila pri cestných kontrolách alkohol u vodičov až v 6 000 prípadoch," uviedol hovorca Prezídia policajného zboru Michal Slivka. 

Jazdou pod vplyvom alkoholu ohrozujú nie len seba, ale aj nevinných ľudí ktorí im vojdu do cesty. A ešte smutnejšie je, keď rodič neváha hazardovať so životom vlastného dieťaťa.

Opilci za volantom používajú tie najrôznejšie výhovorky. V pravej časti obrazovky vyberte tú najparadoxnejšiu. Ak by to nebolo smutné, bolo by to pomerne vtipné vyberanie...

Téme sa venuje reportérka Dana Strculová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Téme sa venuje  reportér Jozef Kačmáry. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy