Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Pirát, ako sa patrí. Policajti po ňom strieľali, on skončil v stĺpe
Zdielať na

Pirát, ako sa patrí. Policajti po ňom strieľali, on skončil v stĺpe

BRATISLAVA / Cez víkend sa v hlavnom meste strieľalo. Policajti museli pri naháňačke s cestným pirátom použiť varovné výstrely. Ten nakoniec v uličkách za Mlynskými Nivami s ukradnutým autom havaroval.

Policajti v sobotu ráno okolo 6:00, lokalite známej ako 500 bytov, zastavili mladíka na staršej Toyote. Vodiča podrobili dychovej skúške, pretože mal podozrivé reakcie. Alkohol v krvi nemal, hliadka mala podozrenie na drogy.

Z miesta chcel utiecť

Ladislava preto vyzvali, aby išiel s nimi do nemocnice na krvnú skúšku na drogy. V tom Petržalčan nasadol do auta a snažil sa z miesta kontroly utiecť. Na aute unikal uličkami. Piráta nezastavili podľa našich informácií ani 4 varovné výstrely.

Jeho zbesilú jazdu nakoniec zastavil až stĺp verejného osvetlenia na Súťažnej ulici, do ktorého nabúral. 25-ročný vodič potom utiekol smerom k autobusovej stanici, kde ho policajti nakoniec chytili.

Nadrogovaný a bez vodičáku

Mladík nemal vodičák, údajne mal byť nadrogovaný, čo potvrdili aj krvné testy v nemocnici. Kľúče od auta mal ukradnúť v Galante svojmu kamarátovi. Podľa našich informácií mal dokonca 25-ročný Ladislav nastúpiť na začiatku januára do výkonu trestu. Napriek všetkým týmto priestupkom je stíhaný na slobode. Pustil ho prokurátor, ktorý aj napriek okolnostiam nesúhlasil s navrhovanou väzbou.

Reakcie a stanovisko polície ako aj prokuratúry prinesieme dnes večer v KRIMI o 19:00.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy