Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ťažký týždeň! Jedna podivuhodná udalosť za druhou
Zdielať na

Ťažký týždeň! Jedna podivuhodná udalosť za druhou

SVET / Počas tohto týždňa svet šokovali udalosti, ktoré sa nestanú aj desiatky rokov, nieto ešte v priebehu pár dní. Niektorí obľúbenci konšpiračných teórií vnímajú tento týždeň ako varovanie pred koncom sveta.

Pápež, meteorit aj asteroit

"Potom, ako som si opakovane spytoval svedomie pred Bohom som prišiel k rozhodnutiu, že moje sily v dôsledku pokročilého veku nie sú dostatočné na vykonávanie peterského úradu," pápežovo oznámenie stovkám miliónom veriacim o odstúpení šokovalo hneď na začiatku týždňa.

Krátko na to, spôsobil ďalší rozruch blesk, ktorý urdrel do Baziliky svätého Petra. Konšpirátori ho označujú ako božie varovanie. Prírodným úkazom však ani zďaleka nebolo koniec. Tesne okolo našej planéty preletel v piatok asteroid.

Ešte v ten istý deň však celý svet prekvapil meteorit. Nečakane prenikol do atmosféry a jeho časti dopadli v ruskom Urale. Meteorit zranil približne 1 200 ľudí a spôsobil obrovské škody. Nezdá sa vám toho všetkého na jediný týždeň trošku priveľa?

Na Zemi sa prebúdzajú sopky

"Všeobecne je obdobie od januára ,ako to sledujeme s kolegami, obdobie náročnejšie na človeka," tvrdí Anna Mária Higginsová, poradkyňa pre rozvoj osobnosti. Podľa odhadov sa vraj významné udalosti budú diať aj naďalej.
Napríklad vedci poslednú dobu varujú, že sa na Zemi začínajú prebúdzať obrie sopky. Na území v Yellowstonskom parku je vraj obrovská explozívna oblasť. Nebezpečie výbuchu však podľa amerických vedcov zatiaľ nehrozí.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy