Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Nehoda na rušnej križovatke. Žena vpálila do stĺpa
Zdielať na

Nehoda na rušnej križovatke. Žena vpálila do stĺpa

BRATISLAVA / Hrozivo vyzerajúce nehoda v Bratislave obmedzila na dlhší čas premávku na Račianskom mýte. Pri strete kamióna s autom skončila vodička Octavie v stĺpe. Všetci zúčastnení sa zhodli na tom, že sa našťastie nehoda stala v sobotu, keď je menej áut na cestách a ľudí na chodníkoch.

Napriek tomu mali policajti veľa práce, aby dohliadli na bezpečnosť. A za všetko môže zrejme nepozornosť za volantom. "Vodička ma predbiehala alebo vedľa mňa išla. Neviem. a potom narazila do stĺpu," hovorí vodič kamióna.

"Nehodu zapríčinil vodič nákladného motorového vozidla jazdiaci po Šancovej ulici v smere na Trnavské mýto, kde pri prechádzaní z pravého jazdného pruhu do ľavého nedal prednosť osobnému motorvému vozidlu Škoda Octávia," uviedla hovorkyňa policajtov Tatiana Kurucová.

Obaja sme vinní, myslí si kamionista

Keby vodička nestrhla riadenie, aby sa vyhla zrážke s kamiónom, následky nehody mohli byť tragické. Časti auta a semafóru boli rozmetané  vokolí dvadsiatich metrov. Šofér maďarského kamióna nevedel presne povedať, kto je vinníkom. "...Ja vravím, že obaja sme na vine," myslí si kamionista.

35 - ročnú vodičku záchranári museli previesť so zraneniami hlavy do nemocnice na Kramároch. V aute sa nachádzalo aj malé dievčatko. Tomu sa našťastie nič vážne nestalo. Bolo dôsledne usadené v bezpečnej autosedačke.

Semafóry opäť spojazdené až v utorok!

Maďarský vodič dostal na mieste pokutu 650 eur. Škoda na aute je 5 000 eur a na semafóroch 4 000 eur. Vodiči budú musieť byť v najbližších dňoch na tejto veľkej križovatke opatrní. Riadiť ju budú dopraváci. Opraviť škody a spustiť opäť do prevádzky semafóry by mala firma, ktorá má na starosti celý systém najskôr v utorok popoludní.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy