Oblačno
12°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Nevídaná nehoda. Ostatní vodiči len nechápavo krútili hlavami
Zdielať na

Nevídaná nehoda. Ostatní vodiči len nechápavo krútili hlavami

ZVOLEN / Kuriózna nehoda sa stala dnes ráno neďaleko Zvolena. Auto s dvojčlennou posádkou doslova pristálo na streche druhého vozidla. Obe napokon skončili v priekope. Ostatní vodiči sa na mieste pristavovali a iba krútili hlavami nad tým, ako sa takýto kaskadérsky kúsok vôbec podaril.

Záchranári sa od skorého rána nezastavili, počasie sa podpísalo hneď pod niekoľko nehôd. Mimo cesty skončila dvojčlenná posádka, ktorá sa ponáhľala na návštevu.

Akoby zázrakom bez zranení

31-ročný vodič sa zahral na kaskadéra. Pri pohľade na autá, z ktorých jedno skončilo na streche druhého, aj ťažko povedať, ako presne sa všetko odohralo. Nevídaná nehoda sa stala niekoľko kilometrov za Zvolenom počas predbiehania na zasneženej ceste.

Zázrakom bezpochyby je, že šokovaní pasažieri neutrpeli žiadne zranenia a z havarovaných vozidiel sa im podarilo bezpečne vyliezť von. Nezranil sa dokonca ani 59-ročný vodič, ktorý sedel v spodnom aute. Až s neuveriteľne stoickým pokojom vravel: "Predbiehal ma, dostal balans, dostal sa predo mňa, no a doviezol som ho sem."

Dodávku zvrtlo a prevrátila sa

Nebola to však jediná nehoda, ktorá sa dnes ráno na ceste R1 stala. Jeden jazdný pruh v smere na Žiar nad Hronom zablokovala prevrátená dodávka. Ako nám povedal jej vodič, boli to vraj iba sekundy. Dodávku údajne na ceste zvrtlo a skončila na boku. Aj táto nehoda počas rannej špičky skomplikovala dopravu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Nehoda_auto_na streche_druhého

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy