Polojasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Kuriózna nehoda. Dodávka skončila na koľajisku
Zdielať na

Kuriózna nehoda. Dodávka skončila na koľajisku

Na koľajisku, kde sa minulý týždeň zrazili dva vlaky, bola od dnešného rána na niekoľko hodín opäť uzavretá jeho časť. Na koľajniciach, ktoré sú pre miestnych železničiarov už záhadným miestom, skončila dodávka, ktorú údajne niekto ukradol.

Ukradnutá dodávka zablokovala časť koľajiska v bratislavskej Rači. Ford tranzit skončil na koľajnicich približne okolo ôsmej ráno. Len pár metrov od miesta, kde sa zrazili minulý týždeň vlaky. Na tomto mieste tiež ukončil svoj život samovrah a začiatkom minulého roka tu v kríkoch našli telo 33-ročnej Pavlíny.

Využil, že mu tiekla krv z nosa

Nehodu mal údajne spôsobiť doteraz neznámy vodič, ktorý išiel po Horskej ulici v Rači smerom do centra mesta. Auto zatiaľ z presne nezistených príčin zišlo vľavo z cesty, prevrátilo sa na strechu a skončilo na koľajniciach. Podľa majiteľa mu dodávku niekto ukradol tesne predtým, ako z nej na chvíľu odbehol. Hovorí: "Ďaleko nedošli. Vyjdem von a auto v keli. Tie dvere dobre nedržali, zvykli sa pootvárať... Ja neviem, ako ho ukradli. Využili ten čas, keď sa mi pustila krv z nosa. Išiel som dovnútra a auto bolo preč."

Majiteľ dodávky nemá vodičák

Otázne je, či auto chcel šoférovať majiteľ, ktorý údajne nemá vodičský preukaz. Nám tvrdil, že čakal na svojho šoféra. Hovorkyňa KR PZ v Bratislave Petra Hrášková: "Ford tranzit našli policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky vyslaní na miesto, kde malo byť auto odcudzené. Na mieste sa nenachádzali žiadne zranené osoby."

Dodávku odpratali až po 6 hodinách

Škoda na aute bola predbežne vyčíslená na viac ako tisíc eur. Väčšiu škodu pravdepodobne registrujú železnice. Kvôli nehode muselo byť presmerovaných niekoľko vlakov a z toho dôvodu mali niektoré spoje meškanie. Dodávka, ktorá spôsobila problémy na trati, skončila mimo koľajiska až po šiestich hodinách.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy