Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Rekordér z východu Slovenska. Za volantom nafúkal už po štvrtý raz!
Zdielať na

Rekordér z východu Slovenska. Za volantom nafúkal už po štvrtý raz!

STARÁ ĽUBOVŇA / 46-ročný muž zo Starej Ľubovne má za sebou naozaj pestrú minulosť. Už niekoľko rokov si podľa našich informácií robí za volantom čo sa mu zachce. Nepomohlo ani nariadenie súdu o ochrannom protialkoholickom liečení a ani zákaz šoférovania motorových vozidiel. Tento muž totiž žiadne zákony nerešpektuje!

Šoféruje občas aj triezvy?!

Minulosť tohto muža je priam neuveriteľná. Veď pozorne čítajte. Opitého za volantom ho policajti chytili už štyrikrát. Naposledy 1. januára tohto roku. Už vtedy bol v zákaze činnosti, navyše šoféroval opitý a aj napriek tomu dostal na súde opät iba zákaz činnosti na 24 mesiacov a podmienku.

Muž si zrejme myslel, že pre neho zákony a nariadenia neplatia. Znova sa potužil niekoľkými pohárikmi a opäť si sadol za volant. Podľa našich informácii ho policajná hliadka chytila, keď bol na ceste domov z lyžovačky. Nafúkaná hodnota? Viac ako dve a pol promile!

V Starej Ľubovni ako folklór...

Nepoučiteľný alkoholový recidivista si teda znova sadol do cely a čakal čo sa bude diať na súde. Tentokrát mu to ale neprešlo a bude väzobne stíhaný. Za marenia výkonu úradného rozhodnutia a za jazdy pod vplyvom alkoholu mu hrozia až dva roky. V Starej Ľubovni sa opitosť za volantom stáva pomaly folklórom. Už teraz, ani nie v polovici februára, sa blíži počet prichytených opitých za volantom k celoročným štatistikám z minulého roka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Vodič_opilec_S. Ľubovňa_policajti

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy