Jasno
18°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Ďalší umelec (34)... Opitý havaroval a ujsť chcel na troch kolesách!
Zdielať na

Ďalší umelec (34)... Opitý havaroval a ujsť chcel na troch kolesách!

BANSKÁ BYSTRICA / Divokú jazdu ulicami predviedol v noci na štvrtok mladý Banskobystričan. Vo veľkej rýchlosti narazil do protiidúceho auta, v ktorom sedel starší manželský pár. Zraneným nepomohol a z miesta sa snažil utiecť, hoci mal poriadne zničené auto a iba tri funkčné pneumatiky. Pri náraze totiž prišiel o jedno koleso, ale očividne si povedal, že aj na troch sa dá pokúsiť o útek...

Auto sa rútilo ulicou iba na troch kolesách. Vodič sa takto snažil uniknúť z miesta nehody, ktorú spôsobil. Mal naponáhlo, nezastavilo ho ani to, že si pri náraze odtrhol prednú nápravu. Hovorí účastníčka nehody: "To koleso to asi nezvládlo, lebo on evidentne utekal."

Predbiehanie v neprehľadnej zákrute...

Jeho jazdu videlo viacero svedkov, ktorí vybiehali z domov na veľký hluk, ktorý poškodené auto vydávalo. Na troch kolesách sa však jeho opitý vodič ďaleko nedostal. Po zhruba sto metroch to vzdal a z auta utiekol. Podľa polície muž obiehal v neprehľadnej zákrute. Vynieslo ho do protismeru. V aute, do ktorého narazil, sedel manželský pár. Zranilo sa aj 17-ročné dievča, sediace na zadných sedadlách. Odviezť ho museli do detskej fakultnej nemocnice.

Viac než jeden a pol promile!

34-ročného vodiča vypátrali policajti po necelej hodine. Šoférovanie auta najskôr popieral. Tvrdil, že tam sedela jeho priateľka. Po chvíli ale vyšiel s pravdou von. "Vodičovi bude pravdepodobne vznesené obvinenie pre neposkytnutie pomoci," informuje Mária Faltániová z KR PZ Banská Bystrica.

Priznať k divokej jazde sa obával, keďže sa zistilo, že bol opitý. Mal viac ako jeden a pol promile alkoholu v krvi! Opäť Mária Faltániová: "Ak súdny znalec potvrdí, že hladina alkoholu v čase dopravnej nehody presiahla jedno promile, obvinia ho aj z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Nehoda_opilec_auto_koleso

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy