Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Návštevu ukončila streľba. Vraj bol čas pobrať sa domov...
Zdielať na

Návštevu ukončila streľba. Vraj bol čas pobrať sa domov...

Rodinná návšteva sa v Nesvadoch, v okrese Komárno, skončila streľbou zo vzduchovky. Kým jedna strana tvrdí, že v dome sa nestrieľalo, strýkovi museli na pohotovosti vyberať z nohy broky. Streľbou zo vzduchovky chcel vraj synovec pripomenúť strýkovi, že je čas pobrať sa domov.

Strýko mal v krvi dve promile

Július sa s rodinou dlhšie nerozprával, no v pondelok zaklopal na na dvere synovcovho príbytku. "Mal som už v sebe liter vína, robil som u suseda, a potom som šiel k Robimu  pozrieť, ako bude zo svadbou," hovorí postrelený strýko.

Návšteva u synovca, ktorý má vraj vydávať dcéru, však okolo pol tretej popoludní skončila streľbou. 44-ročného Róberta sme síce doma nenašli, jeho bratranci nám však svorne tvrdili, že sa v dome nestrieľalo, postrelený strýko Július si vraj ublížil sám!

Július skončil na pohotovosti

Isté je, že strýko Július skončil na pohotovosti, kde mu z lýtka vybrali brok. Druhá strela, podľa slov manželky, skončila v čižme. "Poškodenému policajti štyri hodiny po skutku namerali v dychu takmer dve promile alkoholu," hovorí nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Podľa našich informácií chcel synovec Róbert vzduchovkou len upozorniť pripitého strýka Jula, aby už išiel domov. Ten však skončil na pohotovosti. "Skutok preverujeme ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, za ktorý môže byť uložená pokuta až do výšky 99 eur," doplnila Bruchterová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy