Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Požiar v Rožňave! Trojčlennej rodine zhorel dom...
Zdielať na

Požiar v Rožňave! Trojčlennej rodine zhorel dom...

Trojčlenná rodina prišla o strechu nad hlavou v priebehu pár chvíľ večer v centre Rožňavy. S 11-ročným synom odišli len na návštevu a ich dom pohltili plamene. V jednej z ich izieb dokonca zhorel celý interiér. Rodina zatiaľ škody vyčísliť nedokázala. Isté ale je, že v dome prespávať zatiaľ nemôžu...

Požiar sa rozšíril počas návštevy

Rodinka spolu žila v dvojizbovom domčeku a práve miestnosť, v ktorej prespávali, zhorela takmer do tla. V čase požiaru bola rodina na návšteve, na plamene ich prišiel upozorniť sused.

Plamene sa pravdepodobne po izbe rozšírili z provizórnej piecky. Žeravé uhlíky mali dopadnúť priamo na sedačku. Na miesto okamžite dorazili rožňavskí hasiči, tí museli pre husté zadymenie v dome zasahovať v dýchacích prístrojoch.

Dvojizbový domček nepoužiteľný

Požiar sa im podarilo dostať pod kontrolu v priebehu necelej polhodiny, nábytok v horiacej izby napriek veľkej snahe zachrániť nedokázali.

Po uhasení ešte využili termokameru na zistenie skrytých ohnísk požiaru. Po zásahu ostala napríklad izba na prespávanie kompletne premočená a zadymená. Noc v dome teda rodina najbližšie dni určite tráviť nebude. Čo s nimi bude ďalej, nevedia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy