Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Smrteľný pästný súboj. Obaja muži boli značne pod parou
Zdielať na

Smrteľný pästný súboj. Obaja muži boli značne pod parou

Iba osem hodín po začiatku nového roka zomrel po potýčke so svojim príbuzným 52-ročný muž. Silvestra oslavoval s 26-ročným mladíkom a jeho matkou. Muži sa do seba mali pustiť päsťami. Skončilo sa to tragicky a matka prišla aj o priateľa aj o syna.

Celý incident sa odohral v byte, kde trojica oslavovala Silvester. Matka 26-ročného mladíka videla ako jej syn bije jej priateľa. Obaja muži boli zrejme ešte po bujarej noci pod vplyvom alkoholu.

Útok päsťami muž neprežil

Mladý muž nechal po bitke ležať bezvládneho otčima na zemi a sám utiekol domov. "Muža bil päsťami aj po tom, čo padol na zem. Útok 52-ročný muž neprežil," uviedla hovorkyňa polície v Hradci Králové Lenka Burýšková. Policajti mladého muža okamžite zadržali a podrobili dychovej skúške. Tá ukázala takmer dve promile alkoholu v krvi.

Vraj sa len bránil

Štátny zástupca podal podnet na vzatie do väzby. "Je tam obava, že by mohol utiecť alebo sa skrývať vzhľadom k tomu, že mu hrozí tak vysoký trest," uviedol sudca Pavel Trejbal. Muž pri výsluchu uviedol, že sa nevlastnému otcovi len bránil. Smrtiaci ranu však zasadil práve on. Teraz mu hrozí 16-ročný trest.

 

Téme sa venovala Jana Šťástková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy