Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Opitý Ľubo dobil na smrť kamaráta. Obuvákom...
Zdielať na

Opitý Ľubo dobil na smrť kamaráta. Obuvákom...

V Krížovej Vsi dobil na smrť kamarát kamaráta. Vražedná zbraň prekvapila aj skúsených policajtov. Ľubo dobil Ivana obuvákom. Ten na následky zranení v nemocnici zomrel.

Najskôr hádka, potom bitka

Kamaráti sa najskôr pohádali. Podľa našich informácií po nej vyskočil Ľubo z okna v ponožkách a utekal k svojmu synovi. Odtiaľ zavolal záchranárov i políciu. Tvrdil, že ho v dome prepadol neznámy muž. No policajné vyšetrovanie ukázalo niečo iné.

Ľubo s Ivanom vraj v dome spolu pili. Prečo došlo k hádke a následnej bitke, zatiaľ nie je známe. Susedia nič v noci nepočuli. Policajti i záchranári po Ľubovom telefonáte našli v dome v noci zakrvaveného Ivana.

"Muž utrpel mnohopočetné rezné poranenia hlavy a stratil veľké množstvo krvi, chvíľami upadal do bezvedomia. Záchranári ho ošetrili a previezli do nemocnice v Starej Ľubovni," povedala hovorkyňa skupiny Falck Alena Lacyková - Krčová.

Ivan zomrel v nemocnici

Policajti ešte v noci namerali Ľubovi v krvi približne 2 promile alkoholu. No a kým on sedel na policajnom obvodnom oddelení v Spišskej Belej, Ivan bojoval o život v ľubovnianskej nemocnici. V utorok ráno zraneniam podľahol.

Výsledky policajného vyšetrovania priniesli šokujúci záver. Ľubo dobil Ivana obuvákom. "Podozrivý bol obvinený z trestného činu zabitia a hrozí mu trest odňatia slobody v trvaní od sedem do desať rokov," povedal riaditeľ Okresného riaditeľstva policajného zboru v Kežmarku Jozef Marhefka.

Obaja muži žili sami. Ľubo je rozvedený a Ivan bol starým mládencom, ktorý vraj v dedine všetkým rád pomáhal. Iróniou je, že syn útočníka býva vedľa Ivana, ktorého jeho otec dobil na smrť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy