Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Samovražda? Nie, žena (†35) zomrela nedobrovoľne
Zdielať na

Samovražda? Nie, žena (†35) zomrela nedobrovoľne

Iba pár hodín pred polnocou sa v osade pri Žehre stala dvojnásobná tragédia. V byte našli dve telá bez známok života. Najprv sa medzi miestnymi hovorilo o dvojnásobnej samovražde. Dnes už je podozrenie, že 35-ročná žena si život nevzala sama a dobrovoľne.

Predzvesťou tragédie bola hádka

"Akurát sme pozerali na televízne noviny a naraz počujeme taký krik," tvrdí rodinný priateľ nebohých. V byte sa pred tragédiou zrejme odohrala prudká výmena názorov. Práve tá mohla byť predzvesťou tragédie. 

Telá objavil ich rodinný príbuzný. Vo svojom byte bol obesený 40-ročný Bohuš so svojou družkou. Tragédia sa mala stať pred ôsmou hodinou večer.

"Na základe vyjadrení súdneho znalca k zraneniam nebohej ženy na mieste činu, policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy," informoval hovorca policajného zboru Alexander Szabó. Muž si život vzal pravdepodobne sám, keďže na jeho tele neboli znaky cudzieho zavinenia. O Bohušovi a jeho družke hovoria miestni ako o bezproblémovej rodine. Spolu vychovávali dve deti. Či mali medzi sebou nejaké problémy nám obyvatelia nepotvrdili.

Obesili sa na kábloch

"Išiel bratranec dnu, odomkol dvere a naraz videl a utekal, že už boli obesení," opisuje obyvateľ osady Marek. Obesiť sa mali na elektrických kábloch. Radosť z noveho roka, sa zmenila na žiaľ. Najbližšia rodina a o čine dozvedela iba telefonicky.

"Teraz mame zavolali do Anglicka, teraz je šokovaná," dodáva Marek.Na prípade pracujú policajní vyšetrovatelia. Obidve telá budú podrobené súdnej pitve.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy