Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Čelná zrážka s kamiónom. Gabriela (†19) zomrela...
Zdielať na

Čelná zrážka s kamiónom. Gabriela (†19) zomrela...

Cesty si vyžiadali ďalšiu mladučkú obeť. Tentokrát len 19-ročné dievča z Rakovíc. Po čelnej zrážke s kamiónom jej už ani záchranári nedokázali pomôcť. Tesne pred nehodou si zmenila profilovú fotku na sociálnej sieti. Sedí za volantom auta, v ktorom zomrela.

Kamionista prešiel do protismeru

K dopravnej nehode kamióna a osobného auta pred obcou Madunice v okrese Hlohovec privolali v pondelok večer hasičov. Po príjazde na miesto zistili, že sa zrazil macedónsky kamión značky Volvo a osobné auto Opel Tigra, v ktorom bola zakliesnená žena. Pravdepodobnou príčinou nehody bolo, že 51 - ročný vodič kamióna zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru.

Gabriela zomrela na mieste

,,Hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu pomocou vyslobodzovacieho náradia z havarovaného auta. Prítomný službukonajúci lekár zdravotnej záchrannej služby konštatoval v tomto prípade smrť. Šofér kamióna vyviazol z nehody bez zranení s príznakmi šoku,“ informoval hovorca trnavských hasičov Marián Hruška. Polícia mu pri dychovej skúške nezistila požitie alkoholu.

Premávku na ceste od Červeníka riadili policajti. Príčiny dopravnej nehody a mieru zavinenia bude vyšetrovať polícia.Za tento skutok je trest odňatia slobody na dva až päť rokov. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Polícia SR

Súvisiace články

Najčítanejšie správy