Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovák na lodi s kokaínom. Rodina tvrdí, že je živý
Zdielať na

Slovák na lodi s kokaínom. Rodina tvrdí, že je živý

Pozoruhodné veci sa začali diať v prípade mŕtveho Slováka na stroskotanej jachte s kokaínom. Nájdené telo by malo patriť mužovi z Humenného. Z jeho účtu sa však v týchto dňoch niekto pokúsil vybrať peniaze. Rodina stále opakuje, že ide o omyl a telo patrí niekomu inému.

"Matka vie, či je to jej syn alebo nie. A to nie je môj syn. Odkiaľ to viem, to vám nepoviem," hovorí matka Humenčana. Dokonca sa objavili informácie, že z jeho účtu sa niekto pokúsil vybrať peniaze. Podarilo sa nám zistiť, že Milanova mama s ním nedávno telefonovala. No bližšie sa odmietla vyjadriť.

Matka: Nemal nič spoločné s drogami

Takisto neverí, že by mal niečo spoločné s drogami. "Vieš čo mami? V živote by som sa do niečoho takého nepustil. Veď to je to posledné, čo môže byť," tlmočí Milanove slová jeho matka. Rodina preto nechápe ako sa vlastne na loď dostal. Podľa slov jeho známych totiž jediné, čo vedel riadiť bolo auto. "Väčšinou sa jachtári na Slovensku poznáme a s týmto menom som sa ja doteraz nestretol. Ani moji známi, keď sme sa o tom bavili. Nikto ho nepozná," hovorí výkonny podpredseda SANY Miloš Kotlárik.

Milan pracoval na Slovensku ako plavčík. No pred desiatimi rokmi odišiel do zahraničia. Domov sa vrátil až pred dvoma rokmi, keď stratil doklady a prišiel si vybaviť nové. "V roku 2010 nahlásil krádež občianskeho preukazu a cestovného pasu," uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobaník.

Príbuzní sú presvedčení, že našli telo niekoho iného

"Nanešťastie sa mu stratili doklady a tie boli zneužité," tvrdí Milanova matka. Podľa slov známych, muž odišiel zo Slovenska, aby sa vyhol base. "Okresný súd Bratislava III trestným rozkazom dňa 02. 07. 2009 uznal obžalovaného Milan Rindzáka vinným z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a odsúdil ho k trestu odňatia slobody 1 rok nepodmienečne," uviedol hovorca Krajského súdu Pavol Adamčiak. Príbuzní naďalej trvajú na tom, že na lodi našli telo niekoho úplne iného.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy