Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kamión skončil v priekope. Museli ho vyťahovať
Zdielať na

Kamión skončil v priekope. Museli ho vyťahovať

Plne naložený kamión plechovými zvitkami včera podvečer zablokoval na niekoľko hodín cestu do Veľkých Kapušian. 27-ročný bieloruský vodič skončil v priekope vedľa cesty, prevrátený na bok. Na miesto prišla asistenčná služba, ktorá si však na preloženie ťažkého nákladu musela na pomoc privolať žeriav.

Zrejme sa nevenoval poriadne riadeniu

Kabína kamióna sa zrejme na rovnom úseku cesty dostala až za krajnicu a niekoľko ton nákladu ho prevážilo do jamy. Na miesto okamžite dorazila odťahová služba, ktorá prišla prevrátený kamión vytiahnuť z priekopy. Bieloruský kamionista sa pravdepodobne dostatočne nevenoval riadeniu. "Po našom príchode na miesto nehody sme zistili, že kamión je plne naložený zvitkami, museli sme si na pomoc privolať žeriav," uviedol Pavol Tóth z oďtahovej služby Česmad.

Cesta bola 2 hodiny uzavretá

Celý náklad museli najprv vyložiť. Následné otočenie kamióna s návesom na kolesá trvalo približne pol hodiny. Vodič z vozidla vyšiel po vlastných a neutrpel žiadne zranenia. Po niekoľkých hodinách sa podarilo pracovníkom asistenčnej služby za pomoci autožeriava dostať havarovaný kamión späť na vozovku. Pre vyťahovanie havarovaného kamióna bola cesta 1. triedy približne na 2 hodiny obojstranne uzavretá.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy