Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Prvý sneh a hneď štyri dopravné nehody v Košiciach...
Zdielať na

Prvý sneh a hneď štyri dopravné nehody v Košiciach...

Majitelia áut a vodiči, ktorí v týchto dňoch vyrážajú na cesty, by mali spomaliť a uvedomiť si, že už nejazdia na suchých cestách. Na svojej chyby sa počas uplynulej noci poučili viacerí, ktorých autá zostali nepojazdné. Sneh narobil problémy aj vodičom na východe Slovenska.

Vodička narazila do piliera mostu

Hasiči museli prísť počas noci až k štyrom dopravným nehodám. Môže za to prvý sneh. Po 22:00 hodine sa stala prvá vážnejšia nehoda. Mladú vodičku odviezla sanitka záchrannej služby a jej auto odťahová služba.

Pravdepodobne svoje terénne auto neubrzdila pred ostrou zákrutou a ako neriadená strela narazila do piliera mostu. Auto sa prevrátilo na strechu a ostalo visieť nad riekou. Podľa zasahujúcich hasičov tam držalo len vlásku. Na čerstvo napadnutom snehu mali problémy aj s odťahovaním vraku.

Kolaps dopravy v Bratislave

Doprava vďaka snehu kolabovala aj v stredu ráno v hlavnom meste. Na diaľnici D1sa stala dopravná nehoda a 5 škodových udalostí. "Vodič osobného motorového vozidla Škoda Octávia neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, v dôsledku čoho narazil do zvodidiel. Vodič vystúpil z vozidla a dával ostatným vodičom znamenie, aby znížili rýchlosť. V dôsledku toho začali vodiči brzdiť a došlo ku kolíziám," povedala pre noviny.sk bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. A výsledok? Niekoľkokilometrová kolóna na starej ceste do Senca. VIDEO TU.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy