Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Na sídlisku v Rimavskej Sobote sa strieľalo
Zdielať na

Na sídlisku v Rimavskej Sobote sa strieľalo

V Rimavskej Sobote sa strieľalo. Plynovú pištoľ mal v sebaobrane vytiahnuť 53-ročný SBS-kár, ktorému sa údajne počas prechádzky so psom vyhrážal neznámy muž. Podľa našich zistení malo ísť o bývalého starostu obce Ratková, ktorého už raz odsúdili za ublíženie na zdraví, výtržníctvo a nebezpečné vyhrážanie.

Na rimavskosobotskom sídlisku, včera večer pred desiatou, došlo k roztržke dvoch mužov, ktorej svedkom bol jeden z obyvateľov.

Bývalý starosta Ratkovej napadol člena SBS-ky

Podľa neho mladší z mužov, ktorý je mimochodom bývalým starostom obce Ratková, mal niekoľko minút prenasledovať po sídlisku iného muža. Ten bol na prechádzke so psom. Ide o 53-ročného Ľubomíra, ktorý pracuje ako SBS-kár. Konfliktu sa vraj chcel vyhnúť, bývalého starostu sa snažil odstrašiť tým, že privolal pomoc.

Zasahovať museli policajti

Keď sa však vyhrážky stupňovali, voči bývalému starostovi použil plynovú pištoľ. Ani to údajne muža neodradilo a SBS-kára dokonca fyzicky napadol. Vtedy zasiahli mestskí policajti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

V Rimavskej Sobote sa strieľalo. Plynovú pištoľ mal v sebaobrane vytiahnuť 53-ročný SBS-kár, ktorému sa údajne počas prechádzky so psom vyhrážal neznámy muž. Podľa zistení Edity Frantovej Hutkovej malo ísť o bývalého starostu obce Ratková, ktorého už raz odsúdili za ublíženie na zdraví, výtržníctvo a nebezpečné vyhrážanie.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy