Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Výbuch v pizzerii. Dym prenikol až na 10. poschodie!
Zdielať na

Výbuch v pizzerii. Dym prenikol až na 10. poschodie!

Bežný pracovný deň zamestnancov pizzerie tesne predpoludním nabral celkom iný smer. Spôsobila to nehoda, ktorej príčiny stále nie sú jasné. Požiar, dym, zápach a evakuácia. Aj tak to vyzeralo v pondelok na Tomášikovej ulici v Bratislave v bytovom objekte Koloseo.

Dym aktivoval senzory

Nezvyčajnú situáciu zapríčinil výbuch propánbutánovej fľaše v kuchynských priestoroch pizzerie, kde sa pripravuje strava. Keďže sa podnik nachádza v priestoroch obytného domu, ovplyvnil aj ľudí, ktorí tu bývajú. Následkom výbuchu bol požiar a dym. Ten prenikol až na 10. poschodie budovy. Stúpajúci dym na chodbách obytného domu a v garážach aktivoval požiarne senzory.

Nikomu sa nič nestalo

Hasiči museli čiastočne evakuovať novostavbu, najmä byty a kancelárie nad reštauráciou. V čase výbuchu sa nachádzali priamo v kuchyni štyria kuchári, ktorí pripravovali obed. Spolu sa obmedzenia nakrátko dotkli asi 30. zamestnancov a obyvateľov komplexu. Keď hasiči odvetrali chodby, mohli sa vrátiť späť do práce alebo domov. Prečo plynová bomba vybuchla, zatiaľ nie je jasné. Pri výbuchu, požiari ani zadymení sa našťastie nikto nezranil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy