Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Pri požiari domu zomrel muž (†69). Predtým popíjal v krčme
Zdielať na

Pri požiari domu zomrel muž (†69). Predtým popíjal v krčme

Krátko po 13:00 yvdesil obyvateľov jednej z trenčianskych ulíc požiar rodinného domu. Hasiči v jednej z izieb našli zhorené telo 69-ročného majiteľa. Svoju úlohu zrejme zohral alkohol. Podľa miestnych sa totiž muž krátko pred vypuknutím požiaru vrátil domov z krčmy, kde popíjal.

Zrejme elektrický skrat

"On nemal ani plyn, ani nič, len elektriku. Tak nejaký elektrický spotrebič, ktorým si vykuroval sa to chytilo," hovorí sused. Z okien  rodinného domu šľahali vysoké plamene a obrovské kúdoly dymu. Obyvatelia trenčianskej časti Kubrá zalarmovali hasičov.

Tí netušili, aký hrozný nález nájdu v jednej z izieb. "Po otvorení domu a po vojdení dovnútra domu sme zistili, že v miestnosti sa nachádza osoba, ktorá bola uhorená,"uviedol veliteľ hasičského zásahu Miroslav Tužinský. Ide o 69-ročného Jozefa, ktorý pravdepodobne zaspal a po vypuknutí požiaru sa nadýchal splodín. Plamene pohltili celé jeho telo. Na prežitie nemal najmenšiu šancu. 

Suseda: Zneužívali ho bezdomovci

Podľa susedov nie je vylúčené, že v tomto smutnom prípade zohral svoju úlohu alkohol. "On bol veľmi dobrý. Začali k nemu chodiť bezdomovci a to zneužívali," hovorí suseda. Jozef býval v dome sám. Zostal po ňom iba jeho verný psík, ktorého z miesta odviezli trenčianski mestskí policajti. Presné príčiny mužovej smrti určí až nariadená pitva. Prečo rodinný dom pohltili plamene je vštádiu vyšetrovania. Pravdepodobne išlo o elektrický skrat.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy