Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Prestrelka v Šali. Dobodaný mladík (†21) zomrel
Zdielať na

Prestrelka v Šali. Dobodaný mladík (†21) zomrel

V Šali - Veča sa v sobotu okolo 15:30 strhla prestrelka. Muž, ktorý si prišiel požičať peniaze od rodiny z Číny, mal dobodať 21-ročného Ćíňana, ktorý neskôr zraneniam podľahol. Otec rodiny ho prenasledoval a postrelil do nohy... Polícia má páchateľa. Je ním 28-ročný muž zo Šale.

Šaľan mladíka niekoľkokrát bodol

Podľa našich informácií prestrelka sa strhla medzi 28-ročným Šaľanom a otcom rodiny, ktorá pochádza z Číny. 28-ročný muž prišiel k rodine, ktorá býva v rádovej zástavbe na Rímskej ulici v Šali - Veča, s úmyslom požičať si peniaze. Podľa slov riaditeľa okresného policajného riaditeľstva v Šali Romana Révaya muž zviazal otca a 21-ročného syna. Následne na to mladíka Šaľan niekoľkokrát bodol do oblasti hrudníka a krku. 

Matka, ktorá sa zľakla, vyskočila krátko na to z okna. Otec rodiny prenasledoval páchateľa s legálne držanou zbraňou a exzamestnanca postrelil do nohy.

Mladík po prevoze do nemocnice zomrel

21-ročný muž po prevoze do nemocnice zomrel. Ako ďalej uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, vyšetrovateľka začala trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy. Podozrivého páchateľa polícia zadržala, no čo bolo motívom vraždy zatiaľ nevie.

Spoveď svedkyne

Podľa svedkyne si 28-ročný muž prišiel požičať peniaze. Čínska rodina mu však povedala, že žiadne nemá. "Dopichaný chlapec bol priviazaný špagátom," opisuje situáciu svedkyňa.

Podľa jej slov 28-ročný muž donútil matku vyskočiť z okna a následne na to ho začal naháňať muž z Číny. "Bývajú tu asi dva roky a majú tu čínske obchody, takže on vedel, že majú peniaze," dodala svedkyňa.

 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy