Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Mladík (†23) nedal prednosť kamiónu. Zranili sa dve dievčatá (16, 16)
Zdielať na

Mladík (†23) nedal prednosť kamiónu. Zranili sa dve dievčatá (16, 16)

Len 23-ročný mladík zomrel za volantom, jeho dve kamarátky - spolujazdkyne sú v nemocnici. Taký je výsledok dopravnej nehody medzi Holíčom a Skalicou. Auto s českou posádkou nedalo podľa predbežných zistení prednosť kamiónu.

Rovno pod kolesá kamióna

Mladík podľa predbežných zistení vychádzal so svojím autom zo Skalice z vedľajšej cesty. V aute sa viezli aj jeho dve kamarátky, 16-ročné dievčatá. Smerom od Holíča však prichádzal po hlavnej ceste kamionista. Podľa jeho slov mu chlapec nedal prednosť a on nestačil zabrzdiť. K nehode došlo v stredu po pol šiestej večer.

Fábiu s mladou českou posádkou nabral do vodičovej strany a auto odhodilo cez cestu do priekopy. Kamionista vraj vyskočil a utekal k autu a s mladými ľudmi sa snažil komunikovať. Zároveň privolal záchranárov a hasičov, ktorí vodiča museli z auta vystrihovať.

Na mieste zraneniam podľahol

Utrpel však také rozsiahle zranenia, že im podľahol priamo na mieste a pomôcť mu už nedokázali ani záchranári. Dievčatá boli odvezené do nemocnice.

"Dve 16-ročné ženy boli po ošetrení prevezené s úrazom hlavy do nemocnice v Skalici," informoval hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel. Jedno z dievčat utrpelo ľahšie zranenie hlavy, druhé je na tom o niečo horšie. Cestu do Skalice policajti na niekoľko hodín uzavreli. Čo však bolo presnou príčinou nehody, vyšetrujú policajti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy