Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Jozef (37) napadol syna (16), bodol ho do hrudníka
Zdielať na

Jozef (37) napadol syna (16), bodol ho do hrudníka

Otec napadol nožom 16-ročného syna. Pichol ho do hrudníka. Chlapec dostal ranu po hádke, pričom jeho otec bol opitý. Podľa informácií od príbuzných sa podobný prípad v rodine ešte nestal.

Pohádali sa pre telefón

Otec so synom sa najskôr v metropole Spiša pohádali. Dôvodom mal byť telefón. Televízii to potvrdil aj košický policajný hovorca Alexander Szabó: "Obvinený pod vplyvom alkoholu prišiel do izby domu, kde bol jeho 16-ročný syn. Zobral do ruky kuchynský nôž, ktorý ležal na stole, postavil sa a keď sa syn k nemu otočil, bez slova ho pichol do ľavej časti hrudníka."

Mladík bol už v tej chvíli bezmocný. Podarilo sa mu otca odstrčiť a následne museli zasahovať záchranári. "V utorok popoludní sme na Anestéziologicko-resuscitačnom oddelení hospitalizovali mladého muža s bodnou ranou v oblasti hrudníka v treťom medzirebrí. Pacient je pri vedomí, v stabilizovanom stave," potvrdila hovorkyňa Nemocnice s poliklinikou v Spišskej Novej Vsi Veronika Deckerová.

Otec má toho na rováši viac

Tridsaťsedemročného Jozefa zatkli policajti  vzali do cely policajného zaistenia. Muž bol už 11-krát súdne trestaný. Po útoku sa toto číslo opäť zvýši. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 5 až 12 rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy