Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Prepad banky v hlavnom meste. V pobočke padol aj výstrel
Zdielať na
Krimi

Prepad banky v hlavnom meste. V pobočke padol aj výstrel

V Bratislava včera podvečer prepadol neznámy lupič ďalšiu banku. Tentokrát v Karlovej Vsi. Po lupičovi však skočil SBSkár a snažil sa ho odzbrojiť. V tom padol výstrel...

Výstrel padol z plynovej pištole

Aj keď lupič vošiel do pobočky banky maskovaný presne 16 hodin a 47 minút - policajti prijali oznámenie o prepade až o 17 hodine od svedkov. "Operačné stredisko KR PZ v Bratislave prijalo dnes o 17:00 hod. oznámenie, že v pobočke banky na Námestí Svätého Františka v Karlovej Vsi prišlo dnes v podvečer k výstrelu so zbrane," informovala hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová.

Výstrel vyšiel podľa priebežných informácií z plynovej pištole, ktorú mal páchateľ pri sebe. A to počas potýčky lupiča s pracovníkom bezpečnostnej agentúry. "Zamestnanec bezpečnostnej služby lupiča odzbrojil, ten následne ušiel," dodala hovorkyňa ČSOB banky Zuzana Eliášová.

Bez peňazí a za mrežami

Len zázrakom sa nikto nezranil. Prečo SBSkár takto riskoval už banka nekomentuje. Aj keď lupič z banky utiekol bez jediného eura - bude mu hroziť za lúpežné prepadnutie so zbraňou v ruke až 12-ročný pobyt za mrežami.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy