Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Za dobrotu na žobrotu. Taxikárovi sa vyhrážali zabitím!
Zdielať na

Za dobrotu na žobrotu. Taxikárovi sa vyhrážali zabitím!

Podal mu prst a takmer mu odtrhol ruku. Reč je o 29-ročnom pasažierovi z Kolárova. Kým jeden deň taxikára uprosil, aby mohol za jazdu zaplatiť neskôr, pretože nemá peniaze, o pár dní ho namiesto ich vrátenia, obral o ďalšie.

Taxikár mužovi najskôr požičal

Mladému taxikárovi sa nočná jazda do osady Dankó Pista takmer stala osudnou. Okradli ho a neskôr sa mu aj vyhrážali. "Teraz len začal u nás robiť, určite ho nepoznal," povedala taxikárka Eva Szabóová.

Skôr než 29-ročný Michal pred pár dňami vystúpil z taxíka, ktorý ho priviezol domov, taxikárovi oznámil, že nemá pri sebe peniaze, dokonca si od dobrosrdečného mladíka požičal aj pár eur na cigarety s tým, že mu všetko do posledného centu vráti.

"Keď potom zavolal, myslel som si, že mi chce vrátiť peniaze. On však namiesto toho chcel najprv 30 a potom už 50 eur. Nič som mu nedal, tak ma udrel a vyhrážal sa, že mi zlomí sánku," tvrdí napadnutý taxikár.

Peniaze si nakoniec vzal a z auta vystúpil. Šokovaný taxikár spočiatku o celej udalosti mlčal. "Povedal mu, že keď to niekomu povie, tak ho zabije, zapáli dom a zničí celú rodinu. Bola to chyba, že nevolal..." dodáva jeho kolegyňa.

Taxikár prípad nahlásil na polícii

Aké pokračovanie by malo zastrašovanie, ak by taxikár prípad neoznámil polícii, nevedno. Michala sme doma nenašli, jeho otec údajne o celej veci ani netušil, na vyhrážky syna mal vlastný názor. Vraj by také niečo nikdy neurobil.

"Vyšetrovateľka obvinila 29-ročného muža zo zločinu lúpeže, za ktorý mu hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov," povedala pre televíziu nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy