Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Zle zaparkoval, zaútočil na iného a priznal sa
Zdielať na

Zle zaparkoval, zaútočil na iného a priznal sa

Pred pár dňami sa na pravé poludnie v Prievidzi odohral netradičný incident. Po tom, ako vodiča terénneho vozidla upozornil starší pán na nevhodné parkovanie na chodníku, ho napadol naozaj neobvyklým spôsobom. Po tom, ako spoznal sám seba na záberoch bezpečnostnej kamery, sa prišiel priznať.

Odvážil sa ako jediný

Arogantný vodič totiž zaparkoval tak bezohľadne, že "auto zastavil krížom cez chodník, ktorý bol pomerne frekventovaný, a chodci, ktorí išli tadiaľ, ho museli obchádzať aj po trávnatej ploche," komentoval Vít Zajac z prievidzskej mestskej polície. Vodič si očividne z toho, že zavadzal chodcom, hlavu nerobil. Nahnevalo to však staršieho pána, ktorý prišiel vodiča napomenúť.

Priznal sa

Keď ho neznámy muž prišiel požiadať, aby auto preparkoval, vodič naňho zaútočil. Vylial na neho dve fľaše minerálky. Potom z miesta odišiel. Všetko nasnímala kamera mestskej polície a  vďaka uverejnenej reportáži televízie JOJ sa vodič na polícii prihlásil sám. Svoje správanie oľutoval, zaplatil pokutu a odišiel. Policajti stále hľadajú aj muža s ktorým do konfliktu prišiel.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy