Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
VIDEO: Vodiča upozornil na zlé parkovanie. Takto si to odpykal...
Zdielať na

VIDEO: Vodiča upozornil na zlé parkovanie. Takto si to odpykal...

Mokrý od vody skončil starší muž z Prievidze potom, čo upozornil vodiča terénneho auta, že zaparkoval nevhodne. Blokoval chodník a chodci ho museli obchádzať. Vodič ale zareagoval agresívne. Zaútočil a chcel ho zbiť. Na rad prišli aj fľaše s vodou. Všetko pritom zachytila policajná kamera....

Jediný sa ozval a pykal za to

"Auto zastavil krížom cez chodník, ktorý bol pomerne frekventovaný, a chodci, ktorí išli tadiaľ, ho museli obchádzať aj po trávnatej ploche," komentoval Vít Zajac z prievidzskej mestskej polície. Vodič si očividne z toho, že zavadzal chodcom, hlavu nerobil. Nahnevalo to však staršieho pána, ktorý prišiel vodiča do reštaurácie napomenúť.

Útok a sprcha...

"Starší pán sem prišiel, bol dosť nervózny a začal prudko nadávať," popisuje incident jeden zo svedkov. Vodič však na muža zaútočil. Starší pán odišiel a vrátil sa po chvíli, aby si opísal poznávaciu značku auta. Vodič ho zase atakoval a opakovane ho polial vodou. "Potom sa tu ešte hádzali po zábradlí, naťahovali," dodáva svedok.

Toto všetko sa dialo na pravé poludnie. Staršiemu mužovi nikto z okoloidúcich nepomohol. "Sme svedkami ľahostajnosti okolia. Keď sa takéto niečo deje, tak ľudia sa radšej tvária, že nič nevidia," hovorí policajt Zajac. Potom, ako na muža vylial dve fľaše vody, sadol vodič do auta a odišiel. Mestskí policajti pátrajú nielen po ňom, ale aj po staršom mužovi, na ktorého zaútočil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy