Jasno
18°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Školáčku (15) vraj znásilnil rodinný známy
Zdielať na

Školáčku (15) vraj znásilnil rodinný známy

Štyridsaťdvaročný muž z obce Vyšný Hrušov - okres Humenné, je podozrivý zo znásilnenia žiačky základnej školy. Podľa matky 15-ročného dievčaťa jej nalial alkohol a po ceste domov ju mal znásilniť na autobusovej zastávke.

Muž mal školáčku odprevádzať domov

42-ročný muž a 15-ročné dievča mali spolu popíjať v krčme. Pohostinstvo vraj práve tomuto mužovi patrí. Otvoriť ho mal pred pár týždňami. "Že jej nalial, že ju ponúkol cigaretou, že ju odprevádzal," tvrdí matka poškodenej.

Zaviesť ju mal k tejto autobusovej zastávke hneď vedľa základnej školy, kde dievča chodí. Na všetko si vraj dobre pamätá a vyrozprávala to mame. "Bála sa, zavrela si oči, bála sa kričať, je to človek z rodiny, tak si myslela, že ju dovedie normálne domov," hovorí ďalej matka.

Muža sme nezastihli ani doma, ani v jeho pohostinstve. Rodina však podľa všetkého stojí za ním. "Polícia začala v danom prípade trestné stíhanie pre zločin znásilnenia. Obvinený zatiaľ nebol nikto," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Ak sa znásilnenie potvrdí, otec dvoch detí môže skončiť za mrežami až na 15 rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Dievčatko_znásilnenie_skrčené v rohu_násilník_ruka_sexuálne zneužitie

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy