Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Zavraždené dieťa. Viktóriu (†12) našli dobodanú v igelite
Zdielať na

Zavraždené dieťa. Viktóriu (†12) našli dobodanú v igelite

V Boťanoch v trebišovskom okrese našli policajti na dvore rodinného domu mŕtvolu 12-ročného dievčatka. Viktória odišla z domu ešte vo štvrtok, jej matka nezvestnosť dcéry nahlásila v sobotu napoludnie. Polícia má podozrivého, je ním 46-ročný muž, ktorý mal dievča brutálnym spôsobom dobodať.

Telo bolo zabalené v igelitovom vreci

Polícia našla mŕtve telo 12-ročného dievčatka zabalené v igelitovom vreci. Dobodané telíčko bolo pohodené na dvore rodinného domu. Hrôzostrašná udalosť sa odohrala v dome v blízkosti krčmy a Obecného úradu. 46-ročný muž žil v dome sám, potom, čo ho prednedávnom opustila manželka. Susedia nám mimo kamery povedali, že nezvykol byť agresívny, preto si tento skutok nevedia vysvetliť.

Opačný názor na zadržaného Boťančana má však matka zavraždeného dieťaťa. Viktória sa tam totiž niekedy zdržiavala s maloletými príbuznými podozrivého. "Určite zlákali Viktóriu do domu, zamkol dvere, jeden ju znásilnil a druhý ju potom zabil. A potom ju zabalí do vreca a hodí len tak na smetisko? To kto spraví, normálny človek to nespraví," hovorí matka Viktorky.

Mal sa priznať u lekára

"Nikdy som nevidel, že by požíval alkohol. Ale teraz, už mi hovorili, že vraj vo štvrtok a v piatok bol strašne opitý," tvrdí Dionýz Szabó, starosta obce. Starosta si myslí, že do prípadu sú zamotané aj iné osoby. Podľa Boťančanov sa muž pri tomto ohavnom čine poranil a pri návšteve lekára sa k skutku priznal. Polícia ohraničila miesto tragédie páskou. Procesné  úkony prebiehali do neskorých nočných hodín. "Určite bolo znásilnenie a kvôli tomu, aby sa to ľudia nedozvedeli," domnieva sa starosta. 

Bola vykonaná súdna pitva na základe, ktorej máme potvrdené, že maloletá podľahla vnútrolebečným zraneniam s masívnym krvácaním do mozgu," uviedol Radoslav Fedor z Okresného policajného riaditeľstva v Trebišove.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy