Oblačno
13°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Vodič (†40) dodávky nemal šancu. Kamión ho zostrelil z cesty
Zdielať na

Vodič (†40) dodávky nemal šancu. Kamión ho zostrelil z cesty

Na ceste medzi obcami Livina a Nadlice neďaleko Partizánskeho sa stala dopravná nehoda s tragickými následkami. 40-ročný vodič z Trnavského okresu nemal šancu zabrániť zrážke s kamiónom, ktorý sa na neho vyrútil zo zákruty.

Po príchode na miesto nehody sa policajtom a záchranárom naskytol otrasný pohľad. Zrážku s kamiónom, žiaľ, neprežil 40-ročný vodič bielej dodávky, ktorý v nej ostal zakliesnený.

Šmykľavá cesta a neprimeraná rýchlosť

Pod túto tragédiu sa pravdepodobne podpísala šmykľavá vozovka v kombinácii s neprimeranou rýchlosťou 45-ročného vodiča kamióna. Medzi obcami Livina a Nadlice dostal v zákrute šmyk, prešiel do protismeru a vpálil do bielej dodávky. Po veľmi silnom náraze odleteli obe vozidlá do poľa.

Hovorí svedkyňa: "Boli sme za tým kamiónom. Schádzal zvrchu, dostal šmyk, jeho náves a nezvládol to. A ten chalan išiel zospodu a napálil to doňho." Na miesto tragedie dorazili ako prvi hasici z Partizanskeho. "Sme zistili, že vodič je zakliesnený vo vozidle. Utrpel rozsiahle devastačné zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom, čo potvrdil vzápätí lekár, ktorý konštatoval smrť," informoval veliteľ hasičského zásahu Dušan Macho.

V rizikovom úseku otázka času

Svedkyňa: "Krvácal zovšadiaľ. Zomrel pri nás." Obeťou havárie je 40-ročný muž z Ružindolu pri Trnave. Vodič kamióna utrpel podľa našich informácií zlomeninu ruky a v šoku ho odviezli do nemocnice.

Vodiči, ktorí prechádzajú touto cestou pravidelne, bijú na poplach. Úsek je podľa nich rizikový, no chýba tu akékoľvek dopravné značenie. Hovorí jeden z nich: "Tu lietajú okolo stovky do týchto zákrut! To bola iba otázka času, kedy sa takéto niečo tu stane."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Nehoda_dodávka_kamión

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy