Polojasno
18°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Súd zveril deti (2, 4) do opatery otca. Matka mu ich ukradla
Zdielať na

Súd zveril deti (2, 4) do opatery otca. Matka mu ich ukradla

Polícia pátra po 37-ročnej matke z Liptovského Mikuláša, ktorá zmizla aj s dvoma malými deťmi. Žena sa stratila krátko po tom, ako súd zveril 4-ročného Jarka a 2-ročného Lukáška predbežne do opatery bývalému manželovi do Nitry. Zúfalý otec pátra po deťoch.

Minulý týždeň sa synovi dovolal

Aj napriek, tomu  že deti boli zverené do starostlivosti svojmu otcovi, detská izba, ktorú majú u neho, zostáva zatiaľ prázdna. Ešte 8. októbra ráno  mali úrady zobrať od matky 4-ročného Jarka a 2-ročného Lukáška a odovzdať otcovi. Žena sa údajne ešte večer zbalila a aj s deťmi zmizla preč pravdepodobne vlakom.   

Na železničnej stanici v Liptovskom Mikuláši stojí už niekoľko dní  aj zaparkované auto matky Ivety. Otcovi Jaroslavovi sa podarilo minulý týždeň aspoň dovolať na mobilný telefón a hovoril aj so starším synom. "Po nezvestnej matke a deťoch je vyhlásené celoštátne pátranie," informovala hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Chce byť len dobrým otcom

Iveta Dobišová je asi 165 centimetrov vysoká, plnoštíhlej postavy. Je možné, že sa ukrýva niekde v hlavnom meste. "Je nesprávne riešiť vzťahové problémy tým, že sa do toho vťahujú deti a robiť rukojemníkov z detí," dodáva otec Jaroslav.

Predbežne majú byť chlapci u pána Jaroslava. Ten nechce s bývalou manželkou bojovať a ak by aj v budúcnosti súdy rozhodli inak, chce iba jediné. "Chcel som byt normálny otec a chcem byt normálny otec," tvrdí.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy